Een ogenblik geduld a.u.b.

Aedes-benchmarkcentrum

  • Knop favorieten
  • Knop Aedes Benchmark
  • Knop overige bronnen
  • Knop Databank

Het Aedes-benchmarkcentrum is een online benchmarktool voor corporaties. Met het dashboard kunt u op een toegankelijke manier de resultaten van de Aedes-benchmark voor uw corporatie bekijken en analyseren. In de databank zijn alle indicatoren opgenomen zodat u uw eigen vergelijkingen kunt maken. Daarnaast is het Aedes-benchmarkcentrum gevuld met cijfers uit andere bronnen.

Benchlearning

Na publicatie van de Aedes-benchmark in 2016 deden afgelopen maanden ruim 500 corporatiemedewerkers van meer dan 175 corporaties, mee aan één van de 40 benchlearningsessies die Aedes organiseerde. Vanwege het grote animo en de positieve reacties organiseert Aedes van juni tot september 2017 een serie bijeenkomsten voor corporatiemedewerkers onder het motto 'kijkje in de keuken'. Aanvullend daarop vindt u hier een overzicht van (commerciĆ«le) adviesbureaus die, onafhankelijk van Aedes, aanvullende benchlearning activiteiten aanbieden.

Lees meer

CiP

Aedes publiceert sinds 2014 Corporatie in Perspectief (CiP). De digitale rapportage biedt per woningcorporatie inzicht in de belangrijkste volkshuisvestelijke en financiƫle cijfers en is gebaseerd op gegevens die corporaties aanleveren bij de Autoriteit Woningcorporaties (AW). CiP verslagjaar 2015 is vanaf januari 2017 te downloaden.

Lees meer

Updates